CIPD Diploma стартира през юни 2020 - International Human Resources
18437
post-template-default,single,single-post,postid-18437,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

CIPD Diploma стартира през юни 2020

В периода на стагнация, не спирайте своето

професионално развитие!

Ранно записване с 10% отстъпка!

Следващият CIPD курс стартира през юни 2020.  Във връзка с епидемията от коронавируса COVID-19, съобразно препоръката на Световната здравна организация и CIPD, курсът ще стартира ОНЛАЙН и през есента ще продължи с blended learning.

 

През април може да се възползвате от 10% отстъпка от таксата за обучение.

 Реферирайте приятел или колега и двамата ще получите по 15%!

CIPD (The Chartered Institute of Personnel and Development) е най- престижният британски институт в сферата на Човешките ресурси.  Програмите на  CIPD са разработени по водещи  световни професионални стандарти и дипломата е международно призната.

Защо CIPD квалификация?  Квалификациите на CIPD помагат да изградите кариерата си и да повишите професионализма си и дават висок принос за успеха на организацията. Програмите са разработени от световни HR професионалисти с богат практически опит и отлични бизнес резултати.

Със CIPD имате достъп до ценни ресурси, бизнес казуси,  изследвания, анализи и  проучвания от водещи  HR и L&D практици, от които може да  черпите опит, да променяте статуквото, да вдъхновявате екипа си и да управлявате промените в организацията.

CIPD квалификациите са международно признати и разпознаваеми от бизнеса в цял свят! Дават конкурентно предимство  за цял живот!

Обучението се провежда в партньорство с Acacia Learning – акредитиран CIPD център за България.

 

Не се колебайте да се свържете с нас!

IHR: +359 2 858 87 16/ +359 2 434 10 93; office@ihr.bg